About Us


Predstavljamo 5 ključnih razloga, zbog kojih bi Karavan Inn hostel trebalo da bude vaš izbor za smeštaj u Beogradu:

Atraktivna lokacija – Beograd kao na dlanu

Karavan Inn hostel Beograd nudi kvalitetan i udoban smeštaj na izuzetnoj lokaciji, u ulici Bulevar kralja Aleksandra br.60. Iako u srcu beogradskih dešavanja, u našim sobama imaćete potpuni mir i predivan pogled na Tašmajdanski park. Sve što Beograd pruža, nalazi se nedaleko od našeg hostela, koji je dobro povezan sa svim delovima grada i linijama javnog gradskog prevoza. Pomisao na to da ste samo nekoliko minuta hoda udaljeni od svega što bi želeli da posetite, daje osećaj sigurnosti i bezbednosti svim našim gostima, naročito ako su prvi put u našem gradu.

Udoban smeštaj– osećajte se kao kod kuće

Kojim god povodom da ste došli u naš grad (poslovno, kao turista, backpacker, individualno ili u grupi), nudimo vam udoban smeštaj u 5 komfornih i moderno opremljenih soba. Novoopremljeni enterijer daje vam svu udobnost doma. Kapacitet hostela je 26 ležaja, a posebnu pogodnost pruža prostrani salon koji  može poslužiti i kao konferencijska sala. Svaka soba je klimatizovana, ima svoje kupatilo, toplu vodu non-stop, WiFi i kablovski signal. Savremeno opremljena kuhinja omogućava vam pripremu hrane, ukoliko želite.

Funkcionalnost

U blizini hostela nalazi se sve što vam je potrebno: banke, bankomati, menjačnice, apoteke, prodavnice, pekare, kafići, restorani, muzeji, turističke znamenitosti. Brzo i jeftino možete nešto pojesti u Mc Donald’s restoranu, koji se nalayi odmah pored nas. 

Profesionalno osoblje na koje se uvek možete osloniti

Srdačan osmeh i komunikacija na nekoliko svetskih jezika sa osobljem hostela, doprineće da brzo i lako rezervšete sebi smeštaj. Usluge recepcije dostupne su gostima 24 h.

U svakom trenutku, osoblje našeg hostela, pružiće vami informacije o aktuelnim dešavanjima u gradu, kao i preporuke za najbolje klubove, restorane, šoping centre i druge manifestacije, koje ne bi trebalo da propustite tokom boravka u Beogradu. Takođe ćemo vam pomoći kako da najbrže stignete do željene lokacije. 

Na raspolaganju smo vam i za bilo koji vid dodatnih usluga (pranje i peglanje veša, naručivanje doručka…) koje će olakšatii vaš boravak u Beogradu i učiniti ga prijatnijim.


Pristupačne cene i popusti

Pristupačne cene i najpovoljniji odnos cene i kvaliteta smeštaja u Beogradu, svakako su preporuka da rezervišete mesto u Karavan Inn Hostelu u Beogradu. Svakom gostu pristupamo individualno, cene su fleksibilne, a nudimo i brojne pogodnosti i popuste za  grupe i agente, tokom čitave godine.

Vaš smeštaj u Beogradu možete obezbediti online rezervacijom ili jednostavno pozvati nas telefonom ili nam poslati email. 
Hostel se nalazi u samom centru grada, na izuzetnoj lokaciji, preko puta parka Tašmajdan, u neposrednoj blizini Pravnog fakulteta. Izuzetno dobro je povezan sa svim delovima grada linijama javnog gradskog prevoza. 

Bulevar kralja Aleksandra, u kome se nalazi hostel, je najduži i najstariji bulevar Beograda, koji predstavlja univerzitetski, poslovni i turististički centar grada. U njemu i njegovoj neposrednoj okolini, nalaze se brojni značajni objekti od istorijskog značaja: velelepno zdanje crkve Svetog Marka (u kojoj je se nalazi sarkofag sa moštima cara Dušana, prvog srpskog cara), zgrada Starog dvora (u kojoj je smeštena Skupština grada Beograda), Parlament Republike Srbije, Univerzitetska biblioteka, Pravni, Elektrotehnički, Mašinski i Tehnološki fakultet, muzej Nikole Tesle, čuvenog naučnika svetskog glasa (u kome se čuva njegova celokupna zaostavština), kao i brojne druge ustanove kulture.

Preko puta Karavan Inn hostela, nalazi se Tašmajdanski park, jedan od najlepših parkova u Beogradu. Idealan je za šetnju i džoging. U samom parku, nalazi se Sportsko – rekreativni centar Tašmajdan, u okviru koga se nalaze otvoreni i zatvoreni bazen, klizalište i spa centar, gde se možete opustiti i relaksirati.

Laganim hodom od hostela se, za nekoliko minuta, stiže do trga Slavija, Hrama Svetog Save, Trga Republike, Narodnog pozorišta, boemske četvrti Skadarlija, glavne pešačke i šoping zone Beograda, ulice Kneza Mihajla i  tvrđave Kalemegdan, odakle se pruža prelep pogled na ušće reke Save u Dunav, Novi Beograd i Zemun.

Bulevar je jedna od najvažnijih gradskih saobraćajnica, mesto za dobar šoping, kao i noćni provod. Ko nije prošao Bulevarom kralja Aleksandra, ne može reći da je osetio duh Beograda. Ovde ćete videti moderne poslovne zgrade, ali i rustične zanatske radnje koje odolevaju zubu vremena. Gosti Karavan Inn Hostela imaju privilegiju da budu smešteni u samo središte istorije razvoja Beograda.

U neposrednoj blizini hostela,  nalaze se mesta poznata po dobrom provodu i bogatom noćnom životu, poput Skadarlije (najpoznatije boemske četvrti), brojnih kafića, klubova i restorana, u kojima se možete lepo provesti i ukusno obedovati. Laganim hodom od hostela, za 10-tak minuta, stići čete do trga Terazije i Knez Mihajlove ulice, glavna pešačke i šoping zone Beograda. Na kraju promenade, naići ćete na park i tvrđavu Kalemegdan, odakle se pruža veličenstven pogled na ušće Save u Dunav. Kalemegdanski park i tvrđavu neizostavno morate posetiti.  Tu se nalazi i Vojni muzej, sa svojom zavidnom postavkom, umetnički paviljon Cvijeta Zuzorić, kao i beogradski zoološki vrt.

Jednom rečju, Karavan Inn Hostel je najbolji izbor za boravak u Beogradu, jer pruža fantastične uslove za obilazak i upoznavanje grada i njegovih znamenitost, kao i uživanje u mnogobrojnim kulturnim i zabavnim sadržajima koje Beograd nudi svojim gostima. 
Do Karavan Inn Hostela dolazi se lako i jednostavno. Bez obzira da li dolazite iz pravca železničke i autoubske stanice, aerodroma ili auto putem, pronaći ćete nas bez problema.

Ako dolazite iz pravca autobuske ili železničke stanice 

Ukoliko dolazite iz pravca autobuske ili železničke stanic
e (koje se nalaze jedna pored druge) najjednostavnije je da dođete tramvajem br. 7. Izaberite tramvajsku stanicu u pravcu prema gradu i siđite na stanici kod Pravnog fakulteta. Karavan Inn Hostel se nalazi odmah preko puta. Ne možete pogrešiti, pošto se pored ulaza u hostel nalazi Mc Donald’s restoran.

Ako dolazite iz pravca aerodroma "Nikola Tesla"


Od aerodroma do hostela možete doći na sledeći način: sa aerodroma krenite autobusom br. 72 i siđite na stanici Brankov most (pretposlednja stanica) i presednite u autobus br. 74. Siđite na stanici kod Pravnog fakulteta. Mi se nalazimo odmah preko puta, ulaz pored Mc Donald’s restorana.


Ako dolazite autoputem E75 


Ukoliko dolazite autoputem E75, čim pređete most Gazela, na Mostarskoj petlji izaberite smer koji vodi ka ulici Kneza Miloša (E70). Idite pravo sve do Pionirskog parka (koji ostaje sa vaše leve strane). Na raskrisnici skrenite desno i ući ćete u Bulevar kralja Aleksandra. Nastavite pravo do broja 60. Hostel se nalazi preko puta Tašmajdanskog parka. Lako ćete ga pronaći, pošto se odmah pored ulaza u hostel nalazi Mc Donald’s restoran.


Dolazak taxijem


Ukoliko želite da se do hostela prevezete taxijem, rado ćemo, umesto vas, naručiti taxi vozilo i poslati ga po vas na aerodrom, autobusku, železničku stanicu ili drugog dela grada. Dovoljno je samo da nam javite gde se nalazite i mi ćemo vam organizovati prevoz do hostela. 

Dodjite, čekamo vas!

Najbolji i najpovoljniji hostel smeštaj u Beogradu
Ukoliko u Beograd dolazite poslom, kao turista, backpacker, u grupi ili pojedinačno, udobne sobe našeg hostela zadovoljiće i najprobirljivije među vama. Dizajn enterijera pruža prijatnost doma, tako da ćete se osećati kao kod kuće. 

Po svojoj strukturi Karavan Inn Hostel može vam ponuditi sledeće sobe: 

privatna soba sa bračnim krevetom,
privatna 2 - krevetna soba,
privatna 3 - krevetna soba (bračni krevet + singl ležaj),
privatna 4 - krevetna soba,
spavaonica sa 6 kreveta,
spavaonica sa 8 kreveta.

U privatnoj sobi sa 4 kreveta i spavaonicama, mogu se dodati još po 2  pomoćna ležaja, što omogućava smeštaj većim grupama gostiju. Pomoćni kreveti zadovoljavaju isti kvalitet i komfor smeštaja kao i singl i bračni kreveti.

Karavan Inn Hostel ima 5 komfornih, savremeno opremljenih soba, sa kapacitetom od 26 novih i veoma udobnih kreveta. Na raspolaganju su vam sobe sa 8, 6, 4 i 3 ležaja. Dve sobe sa 3 kreveta, mogu se koristiti i kao jednokrevetne i dvokrevetne, jer poseduju bračne i singl ležajeve. 

Svaka soba ima svoje kupatilo. 

Sve prostorije su pokrivene WiFi i kablovskim signalom i zadovoljavaju najviše higijenske standarde.

U okviru hostela, nalazi se veliki salon sa TV–om, koji može poslužiti i kao konferencijska sala, ukoliko je vaša poseta Beogradu poslovnog karaktera.

Karavan Inn Hostel poseduje i funkcionalnu kuhinju, u kojoj možete spremati hranu po želji. Takođe, za vas možemo naručiti doručak, pa tako u okviru naše standardne ponude, možete izabrati i noćenje sa doručkom. 

Odmah pored hostela je objekat najpoznatijeg svetskog lanca restorana brze hrane, McDonalds, kao i brojni kafići, pekare i restorani, kao i banke, bankomati, menjačnice i apoteke (koje rade od 00h-24h).

Iskusno i ljubazno osoblje Karavan Inn Hostela učiniće sve da vam poseta Beogradu ostane u što lepšoj uspomeni. 

Usluge recepcije dostupne su gostima 24h. Srdačan doček i komunikacija na nekoliko stranih jezika, doprineće lakšoj komunikaciji.

Od našeg osoblja, u svakom trenutku, možete dobiti informacije o aktuelnim dešavanjima u gradu, festivalima, koncertima, manifestacijama, kulturno-istorijskim znamenitostima, muzejima, aktuelnim izložbama. Takođe, dobićete preporuku za najbolje klubove, restorane, šoping centre, kao i savet kako da najbrže stignete do željene lokacije. 

Negujemo individualni pristup svakom našem gostu, fleksibilne cene, popuste i niz drugih pogodnosti za smeštaj grupa i agente. 

Pristupačne cene i najpovoljniji odnos cene i kvaliteta smeštaja, svakako su preporuka da rezervišete mesto u Karavan Inn hostelu u Beogradu. 

U svakom trenutku, spremni smo da vam izađemo u susret i učinimo da vam boravak u našem gradu ostane u lepom sećanju. 

Pozovite nas ili rezervišite svoj smeštaj, putem online servisa.

Uživajte u čarima Beograda.

Dobrodošli! 

Razlozi zašto da izaberete smeštaj u Karavan Inn Hostelu

Sve naše sobe su funkcionalnog i modernog dizajna, sa novim i udobnim krevetima;

Sve sobe i spavaonice raspolažu moderno opremljenim i prostarnim kupatilom; 

Wi-FI konekcija postoji u svim soboma kao i u celom hostelu;

Sve sobe su klimatizovane, kao i zajedničke prostorije;

Zastupljeni su visoki higijenski i zdravstveni standardi (svakodnevno čišćenje i menjanje posteljine i peškira);

Kablovska TV u privatnim sobama; 

Ormarići sa ključem i lampe za čitanje za svaki ležaj;

Usluge recepcije na raspolaganju 24 h;

Visoki bezbednosni standardi i neprekidni video nadzor brinu o sigurnosti gostiju

Ono što Karavan Inn Hostel Beograd odvaja od drugih

o Nema skrivenih troškova;

o Fleksibilnost prilikom prijave i odjave iz hostela;

o Prihvatamo sve kreditne kartice, bankovni transfer kao i gotovinu;

o Pored samog ulaza u hostel nalazi se  Mc Donald’s restoran;

o U neposrednoj blizini hostela nalaze se: banke i bankomati, restorani brze hrane, pekare, prodavnice, apoteke, sa radnim vremenom od 00-24 h;

o Osoblje hostela čine profesionalci sa velikim iskustvom, sa kojima možete komunicirati na nekoliko svetskih jezika.  

Za vaš prijatan boravak u Beogradu, nezaboravan provod i puno lepih uspomena, koje ćete poneti za sobom, postaraće se i osoblje našeg hostela, koje je uvek spremno da odgovori svim vašim zahtevima. 

Kontaktirajte nas i obzbedite sebi najbolji hostel smeštaj u Beogradu!